Als je GSAK op je PC gebruikt, kun je deze database ook gebruiken voor GDAK. Start GSAK op, gan naar Tools/Folder finder..., Selecteer Databases aem klik Show.

Open de GDAK-folder op je Android apparaat in een ander Verkenner scherm en kopieer de databases die je wilt naar je apparaat (kopieer de hele map). Als de verkenner een fout geeft, sluit dan GSAK af en probeer het nog een keer.
Ontkoppel je apparaat van de PC, start GDAK en selecteer je database door op de   knop  bovenin het scherm te drukken.

Grabbed images

Als je echt alles offline beschikbaar wil hebben je de Grabbed Images optie van GSAK gebruiken. Om deze op je Android apparaat te krijgen is iets lastiger. De reden hiervoor is dat de standaard SD-kaart "maar" ongeveer 20.000 bestanden in een map ondersteunt. Daarom zul de map in sub-mappen moeten verdelen voor GDAK:
Ga naar de  GrabbedImages map op je PC. Je vindt deze map in dezelfde map als je databases staan. Kopieer het bestand files.db3 naar de GrabbedImages map onder de GDAK map op je Android apparaat. Deze stap is zeer belangrijk want dit bestand is nodig voor de vertaling van de afbeeldings-linken naar de bestandsnamen.

De volgende stap is het aanmaken van de sub-mappen onder de GrabbedImages map op je Android apparaat. De namen van deze mappen zijn niet belangrijk, persoonlijk gebruik ik nummers (1,2 enz). Kopieer dan alle afbeeldingen van je PC naar de sub-mappen op je Android apparaat. Doe dit in gedeeltes met een maximum van 20.000 afbeeldingen.

En dat is dat. Om het te testen, ontkoppel je Android apparaat van je PC, zet het in de vliegtuig modus (oftewel: zorg dat allen netwerk verbindingen verbroken zijn) en test het met enkele caches. Alle afbeeldingen zouden te zien moeten zijn.

Spoilers

Normaal gesproken zijn  spoiler afbeeldingen opgenomen in de cache-omschrijving, maar dit is niet zo als je ze geïmporteerd hebt met pocket-queries. Je zult de cache met de API moeten importeren. In GSAK kun je dit doen met Refresh cache data, in GDAK kun je Refresh gebruiken. Als je dit doet binnen GSAK, zullen de spoiler foto's ook onder de GrabbedImages folder verschijnen (zodra je GSAK ze laat "grabben").

Maar spoiler foto's kunnen ook in checkers staan. In dat geval kun je de foto opslaan op een plaats op je hard-drive (je zou een map Spoilers kunnen aanmaken in je database map). Open nu GSAK en voeg een note toe aan een geocache. Klik op Picture in de note-dialoog, ga naar je foto en click op Open. Kopieer de Spoilers map naar je GDAK map op je Android apparaat,  kopieer de database in de juiste map en je spoiler zou beschikbaar moeten op de  Logs-tab van de geocache.